top of page

MY STEP ПРОДУКТИТЕ НА MEDI и CPAP

Дружество «НЕДКОВИ АМ» ООД е основано през 2022г. и е специализирано в областта на ортопедични изделия за повишаване стабилността на различни отдели на човешкото тяло и CPAP-терапия за качествен и здравнословен сън. Компанията е представител на немската фирма medi.

Офисът на My step се намира в центъра на Поморие по адреса : ул. «Професор Стоянов» 48.

До аптеката, срещу МБАЛ (Mnogoprofilna Bolnitsa Za Aktivno Lechenie Pomorie)

За MEDI. Нашата гама от продукти включва компресивни чорапи, ортези за консервативно и следоперативно лечение на ортопедични травми и заболявания.

 Компресивни чорапи след операция на вени и голям брой продукти, които осигуряват подходяща подкрепа по време на лечението.Подпомагат запазването и възстановяването на здравето на цялостния двигателен апарат.Фокусът е винаги върху пациента.

Резултатът: устойчив успех в лечението и уникално физическо усещане. Хората се чувстват по-добре с продуктите на Medi . Съвременните фабрики и последователно прилаганата система за контрол на качеството гарантират високото качество на продуктите.Ортезите (от гръцки "орто" - прав, изправен) са ортопедичен предмет, който служи за корекции на функцията на крайниците или торса. Основната цел на ортезата е да компенсира физически недостатък по механичен начин.

За CPAP.  В асортимента устройства, маски, консумативи.  Богата гама от модели.  CPAP терапията е ключът към качествения сън!  Благодарение на използването на CPAP можете да се отървете от: артериална хипертония, наднормено тегло, депресия, хронична умора и др.  При сънна апнея кръвта става по-гъста и рискът от тромбоза е по-висок.  Ако имате проблеми със съня и вените, тогава имате нужда от цялостно решение на проблема.  

Ще се радваме да Ви помогнем!

" НЕДКОВИ АМ"  ООД
top_medium_edited.png

Наименование

" НЕДКОВИ АМ"  ООД

ЕИК/БУЛСТАТ

206836328

Седалище и адрес на управление

Държава: БЪЛГАРИЯ
Област: Бургас, Община: Поморие
Населено място: гр. Поморие, п.к. 8200
бул./ул. ул. «Цар Иван Александър» № 12а, ет. 2, ап. 203

Адрес за упражняване на дейността

Държава: БЪЛГАРИЯ
Област: Бургас, Община: Поморие
Населено място: гр. Поморие, п.к. 8200
бул./ул. ул. «Професор Стоянов» № 48, магазин 2

Имейл адрес

Телефон

+359 877 680 889

bottom of page