top of page
  • Снимка на автораMy step

Маски за CPAP терапия.


Назалните дихателни маски са предназначени за използване с медицински устройства CPAP и BIPAP от различни класове. Идеален за пациенти, които предпочитат да дишат през носа.


Технически дизайнът на носните маски е добре обмислен. В зависимост от производителя те са оборудвани с различни системи за монтаж. Благодарение на тях маската е здраво фиксирана върху главата на пациента, предотвратявайки образуването на изтичане на въздух по време на нощна терапия. Всички маски са с анатомична форма. Регулируемите уплътнения, включени в комплекта, ви позволяват да регулирате аксесоара към индивидуалните характеристики на всеки пациент.Назо-устните маски, наричани още маски за цялото лице, са еднакво подходящи за CPAP и BiPAP оборудване. Предназначен за въздушна терапия както през носа, така и през устата. Всички маски за цялото лице за CPAP терапия са оборудвани с опора за чело и подвижни възглавници (силикон или гел), благодарение на които пациентът може да регулира прилягането на аксесоара към лицето си. Фиксирането се осъществява чрез коланна система, която ви позволява да сваляте и поставяте маската без повторно регулиране на предната част.


Освен това всички модели на тези дихателни маски са оборудвани с ъглова дюза, която може да се върти на 360°. Тази конструктивна характеристика позволява на пациента да спи във всяка позиция, без да се страхува, че въздушната тръба ще се усуче. Лекото тегло на аксесоарите осигурява максимален комфорт по време на нощна CPAP терапия.

31 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page