top of page
trend_colors_stage.jpg

Ексклузивни предимства от medi

medi-airtex.jpg

Medi Airtex+

Еластичния плат е комбинация от медицинска компресия и текстилни ефекти SMART TEMP и FRESH TECH

Smart Temp

Адаптивната терморегулация се основава на иновативен полимер, който променя свойствата си в зависимост от температурата: при ниска температура полимерът свързва влагата в структурата си, като държи кожата суха. При висока температура освобождава съхраняваната влага и охлажда текстила и кожата.

Fresh tech

Антибактериалният ефект на FRESH TECH гарантира дълбоки оптимални хигиенни условия - дори и след продължителна употреба.

medi-comfort-zones.jpg

Medi Comfort Zone

 

Меките зони за огъване гарантират, че опората не оказва натиск върху кожата, дори когато се носи през целия ден. Резултат: успокоява и облекчава болката.

medi-airtex (1).jpg

Airtex Material

 

Иновативен, дишащ, лек и компресиращ материал. Оптимизира транспорта на влага и осигурява най-висок комфорт, дори и в горещите климати

clima-fresh.jpg

Medi Clima Fresh

 

Clima Fresh има антибактериални свойства, вградени в плетката. Това пречи на бактериите и микроорганизмите да колонизират в тъканта или да се размножават, като по този начин предотвратяват неприятните миризми.

clima-comfort.jpg

Medi Clima Comfort

 

Сложно обработените плетки осигуряват балансиран микроклимат на кожата. Влагата се транспортира надеждно и бързо от вътрешната повърхност, за да се изпари от външната повърхност. В същото време активната дихателна структура на материала гарантира необходимото захранване с кислород. >Резултат: пациентите не се изпотяват и го намират за комфортно дори през лятото.

bottom of page