top of page
photo_2022-02-22_21-05-06.jpg

medi вече в България

world-of-compression.png

УПРАВЛЯВАЙ БЪДЕЩЕТО В КОМПРЕСИОННАТА ТЕРАПИЯ.

Medi's World of Compression: указател към бъдещето с над 65 годишна компетентност в областта на компресията. Вашият партньор за най-високите изисквания към качеството, иновациите и дизайна. Нека да оформим бъдещето заедно и да създадем положителен опит - за вас и вашите пациенти.

 

Medi произвежда медицински средства за различни условия и житейски ситуации. Те не виждат себе си единствено като производител. Напротив, те се занимават със собствените си изследвания и разработки, технологии, производство, маркетинг и продажби - винаги запазвайки фокуса си върху пазара, неговите изисквания и променливи и визията на medi.

БЕЗОПАСНОСТ, СТАБИЛНОСТ И ОСЕЗАЕМО ОБЛЕКЧЕНИЕ.

Успокояващо и ефективно лечение с продукти, които съчетават изпитана медицинска ефективност със специален комфорт в използването на продукта. С medi гаматa от опори, те предлагат на пациентите си правилното решение за много показания.

Тяхната гама от продукти включва предимно медицински компресионни чорапи за хора с венозни заболявания, лимфедем, опори и скоби за консервативно и постоперативно лечение на ортопедични наранявания и разстройства, чорапи за предотвратяване на тромбоза, антиемболични чорапи за употреба след венозна хирургия, компресиращи облекла за употреба след пластична и козметична хирургия плюс различни терапевтично поддържащи продукти. Тези продукти се използват и разпространяват от магазини за медицински доставки, болници и клиники, лекари и терапевти.

С други думи, специалисти, които знаят кои потребители се нуждаят от помощни средства за подобряване на качеството им на живот. Това, с което се гордеят и какво прави тяхните продукти толкова специални, е, че те са напълно свободни от негативни странични ефекти. Медицинската ортопедия и днес се концентрира върху функционалната терапия за ортопедия и спортна медицина. Подпомагане запазването и възстановяването на здравето на цялостния двигателен апарат чрез опори и скоби.

Висококачествени и иновативни ортопедични продукти, съчетани с цялостна подкрепа. Фокусът е винаги върху пациента. Поради тази причина тяхния отдел за изследвания и развитие работи в тясно сътрудничество с своите партньори в медицината и технологията на ортопедията. Съвременните фабрики и последователно прилаганата система за контрол на качеството гарантират високото качество на продуктите.

Otnosno-medi_edited.jpg
bottom of page